Grovavfall redo för upphämtning utanför en brf i Sundbyberg

Hämta grovsopor Sundbyberg

Har du grovsopor hemma, på ditt kontor eller ska du rensa ett gammalt förråd? Vi hämtar upp ditt grovavfall och ser till så att det sorteras rätt på miljöcertifierade återvinningscentraler och behandlingsanläggningar.

Hämta grovsopor Sundbyberg

Vår tjänst för att hämta grovsopor i Sundbyberg erbjuder en bekväm och effektiv lösning för att hantera större avfallsmaterial som inte ryms i de vanliga sophanteringslösningarna. Vi specialiserar oss på att samla in och korrekt återvinna eller avyttra allt från uttjänta möbler och elektronik till byggavfall och annat skrymmande skräp. Oavsett om du renoverar ditt hem, rensar ut ett förråd eller uppdaterar kontorsutrymmen, gör vår tjänst det enkelt för dig att bli av med dina grovsopor utan krångel.

Vårt team av erfarna specialister är utrustade för att hantera alla typer av grovsopor, och vi ser till att varje objekt behandlas på ett miljövänligt sätt. Genom att välja vår tjänst för att hämta grovsopor i Sundbyberg kan du lita på att dina avfallsmaterial inte bara försvinner från din egendom, men också tas om hand på ett ansvarsfullt sätt som respekterar både miljön och gällande regelverk. Med vårt engagemang för kundservice och miljöansvar, strävar vi efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för alla våra kunder.

Få hjälp att hämta grovsopor i Sundbyberg ifall ditt förråd är fullt
Avfallskonsulten hjälper brf:er att hämta grovsopor i Sundbyberg

Grovsopor för bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar har idag ett utrymme eller rum som man använder som grovsopsrum. Utöver upphämtning av detta erbjuder vi abonnemangstjänster där vi kontinuerligt hämtar upp grovavfallet på schema och om möjligt inreda rummet med sopkärl och skyltar. På så sätt kan man få mer ordning i ett grovsopsrum och t.ex. sortera ut fraktioner och förenkla eftersorteringen.

Kontakta oss om ni vill att vi ska hämta era grovsopor!

Hämta grovavfall från vind & källaren

Behöver du hjälp med att hämta grovavfall från vind och källaren? Vi erbjuder vindsrensningar, gårdsröjningar eller källarhämtningar. Vi har lång erfarenhet av att utföra olika typer av hämtningar, gå i många trappor och göra tunga lyft. En bra planering säkerställer att hämtningen går smidigt till och vi kommer gärna ut och tittar om det behövs innan beställning.

Grovsopor reda för upphämtning på en innergård i Sundbyberg.
Ifall din brf har städdag kan ni få hjälp av Avfallskonsulten att hämta grovsopor i Sundbyberg.

Grovsophämtning i samband med städdag

Ett smart sätt att bli av med sitt grovavfall är att i samband med bostadsrättsföreningens städdagar erbjuda sina medlemmar att ställa fram sitt grovavfall på en anvisad yta och sedan beställa hämtning av grovavfall från oss. Detta är en välfungerad metod som uppskattas av många av våra befintliga brf:er som oftast beställer detta varje vår & höst. I samband med hämtningen har man även möjlighet att bli av med elektronik och farligt avfall. Ifall det är en stor mängd grovavfall finns möjlighet att hyra en container.

Vanliga frågor kring Avfallskonsultens hämtning av grovsopor område

 1. Vad räknas som grovavfall?

  • Grovavfall omfattar större föremål som inte ryms i vanliga sopkärl eller som inte kan behandlas av vanliga sophanteringsanläggningar. Detta inkluderar exempelvis möbler, vitvaror, större elektronikprodukter och byggavfall.

 2. Hur beställer jag hämtning av grovsopor område?

  • Du beställer det enkelt och smidigt via vår hemsida, kontakta oss!

 3. Kan ni hämta grovavfall från en bostadsrättsförening?

  • Ja, vi hämtar grovavfall från bostadsrättsföreningar, läs mer här!

 4. I vilka områden hämtar vi grovsopor?

 5. Vilka är de miljömässiga fördelarna med att professionellt hantera hämtning av grovavfall?

  • Professionell hantering av hämtning av grovavfall bidrar till ökad återvinning och minskad mängd avfall som hamnar på deponier, vilket är bra för miljön. Dessutom säkerställer korrekt sortering och återvinning att farliga material hanteras på ett säkert sätt, vilket minskar risken för miljöföroreningar och främjar hållbar resursanvändning.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med