Om Avfallskonsulten

Vilka är avfallskonsulten?

Vi består av ett erfaret team med bakgrund från bland annat Stockholms vatten och avfall och dom större återvinningsföretagen. I vårt erbjudande ingår hämtning av återvinning för företag i form av kontorsåtervinning, fastighetsägare och privatpersoner. Det innefattar allt ifrån traditionell källsortering av hushållsförpackningar, destruktion av sekretesspapper till tyngre saker som kategoriseras som grovsopor. Läs mer om hur du kan få hjälp att hämta grovsopor i Stockholm.

Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer och försöker alltid möta våra kunder oavsett situation. I vårt arbete är noggrannhet och bra service något som speglar vår verksamhet.

Vi utgår i dagsläget från Skrubba som ligger på gränsen mellan Stockholm och Tyresö.

Historia

Avfallskonsulten grundades 2017 med ambitionen att erbjuda innovativa återvinningslösningar och den bästa möjliga kundupplevelsen. Sedan starten har vi vuxit till att idag ha flera egna insamlingsfordon och flera duktiga samarbetspartners. Mycket av vår tillväxt beror på rekommendationer från våra befintliga kunder som gjort att vi har kunnat växa organiskt, det ser vi som bästa betyg och därför jobbar vi alltid för att våra kunder ska få bästa service, både stora som små.

CSR

Med bakgrund i söderort och ett stort idrottsintresse är vi stolta över att stödja dessa föreningar:

Spårvägen Fotboll, Hammarby Fotboll & Hammarby Bandy. I takt med ökad omsättning ser vi det som självklart att bidra till goda aktörer i samhället som kan göra skillnad för våra barn och unga.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med