Medarbetare från Avfallskonsulten rullar ett sopkärl.

Kärltvätt

Slipp dålig lukt och ohyra. Vi hjälper er hålla rent och snyggt i soprummen.

Tvätt av kärl

Förr eller senare blir sopkärl smutsiga och luktar illa. Regelbunden kärltvätt 1-3 gånger per år är ett enkelt sätt att hålla avfallsutrymmet fräscht och luktfritt. Kärltvätten utförs av speciella rengöringsbilar med slutet vattensystem så att det smutsiga vattnet tas om hand och inte går ut i naturen.

Nytvättade sopkärl i soprum i Stockholm.
Nystädat soprum i Stockholm.

Sanering av soprum

Vi rekommenderar tvätt av hela soprummet minst en gång/år ofta med fördel i samband med tvätt av övriga kärl för smidigheten när man redan är på plats. Rummen tvättas med högtryckstvätt och miljövänliga medel. Om soprummet saknar brunn eller vatten så tittar vi andra lösningar och tar till andra hjälpmedel för att få det rent.

  • Abonnemang på kärltvätt

    • Med ett abonnemang på kärltvätt slipper ni tänka på bokningar och beställningar. Tillsammans med er tar vi fram en lämplig frekvens för tvätt av både kärl och soprum och sedan tar vi hand om resten.

  • Luftrenare för ett fräschare soprum

    • I vissa fastigheter vill man ha det lilla extra för att höja upplevelsen i soprummet. En luftrenare bryter ner bakterier och odörer och skapar ett rent klimat i avfallsutrymmet.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)