Grovavfall redo för upphämtning utanför en brf i Stockholm

Hämta grovsopor Stockholm

Har du grovsopor hemma, på ditt kontor eller ska du rensa ett gammalt förråd? Vi hämtar upp ditt grovavfall och ser till så att det sorteras rätt på miljöcertifierade återvinningscentraler och behandlingsanläggningar.

Upphämtning på plats

Slipp fundera på hur du ska bli av med din gamla soffa eller säng, bokar du upphämtning med oss så hämtar vi det du vill bli av med på plats. Vi anpassar personalstyrkan och hjälpmedel efter behov och ser till att du som kund endast behöver peka på vad du vill ha bort. Vi tar betalt efter önskemål, antingen direkt på plats eller faktura. Inga uppdrag är för små eller stora, ni pekar – vi hämtar!

Få hjälp att hämta grovsopor i Stockholm ifall ditt förråd är fullt
Avfallskonsulten hjälper brf:er att hämta grovsopor i Stockholm

Grovavfall för bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar har idag ett utrymme eller rum som man använder som grovsopsrum. Utöver upphämtning av detta erbjuder vi abonnemangstjänster där vi kontinuerligt hämtar upp grovavfallet på schema och om möjligt inreda rummet med sopkärl och skyltar. På så sätt kan man få mer ordning i ett grovsopsrum och t.ex. sortera ut fraktioner och förenkla eftersorteringen.

Kontakta oss om ni vill att vi ska hämta era grovsopor!

Vind & källarhämtning

Vi erbjuder vindsrensningar, gårdsröjningar eller källarhämtningar. Vi har lång erfarenhet av att utföra olika typer av hämtningar, gå i många trappor och göra tunga lyft. En bra planering säkerställer att hämtningen går smidigt till och vi kommer gärna ut och tittar om det behövs innan beställning.

Grovsopor reda för upphämtning på en innergård i Stockholm.
Ifall din brf har städdag kan ni få hjälp av Avfallskonsulten att hämta grovsopor i Stockholm.

Upphämtning i samband med städdag

Ett smart sätt att bli av med sitt grovavfall är att i samband med bostadsrättsföreningens städdagar erbjuda sina medlemmar att ställa fram sitt grovavfall på en anvisad yta och sedan beställa hämtning av oss. Detta är en välfungerad metod som uppskattas av många av våra befintliga brf:er som oftast beställer detta varje vår & höst. I samband med hämtningen har man även möjlighet att bli av med elektronik och farligt avfall. Ifall det är en stor mängd grovavfall finns möjlighet att hyra en container.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)