Bostadshus i Stockholm

Återvinning BRF & fastighetsägare

I en fastighet blir det viktigare och viktigare att tillhandahålla en välfungerad återvinning. Vi har genom våra år i branschen samlat på oss den erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda den bästa lösningen för fastigheter och bostadsrättsföreningar. Läs mer här nedan om hur vår sophantering går till för BRF:er och fastighetsägare.

Fastighetens förutsättningar

Alla fastigheter har olika förutsättningar för att kunna införa sortering av förpackningar, många gånger behöver man tänka utanför boxen och hitta en lösning som passar både boende och vi som hämtar återvinningen. Vi har den förståelse som behövs för att kunna ta sig an hämningar i t.ex. mindre utrymmen, längre gångsträckor eller andra svårigheter. Oavsett förutsättningar ser vi till att göra det lilla extra som krävs. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök.

Innergård vid bostadshus i Stockholm
Soprum med flera olika sopkärl för återvinning.

Inredning och placering

När väl utrymme är bestämt är det viktigt att man utformar utrymmet med rätt antal behållare, en strategisk placering av dessa och tydliga anvisningar om vad man ska kasta vart. Vi har lång erfarenhet av detta och i våra återvinningsabonnemang tillhandahåller vi samtliga behållare och skyltar. Vid t.ex. ett övertagande från en annan leverantör så ser vi till att fräscha upp rummet med behållare i samma kulör och nya skyltar.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Återvinningsabonnemang

Utöver rätt antal kärl på rätt plats är det också viktigt att tömningsintervallen speglar det behov som finns för att undvika alltför överfulla behållare. Vi tömmer behållarna enligt överenskommen intervall och lämnar utrymmet sopat och städat efter varje gång. Är något vi ser på plats som är felsorterat så ser till att åtgärda det utan extra avgifter. Ett rent och strukturerat utrymme tillsammans med en bra återvinningsleverantör är grunden för en välfungerad återvinning. Läs mer här ifall du har byggavfall eller grovsopor och behöver hyra en container i Stockholm.

Soprum med flera olika sopkärl för återvinning.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)