Trädgårdsavfall utanför bostad i Stockholm.

Hämta byggavfall Stockholm

Står du med en hög trädgårdsavfall eller har du renoverat ditt kök? Vi hämtar upp ditt bygg och trädgårdsavfall och ser till så att det sorteras rätt på miljöcertifierade återvinningscentraler och behandlingsanläggningar. Oavsett om du är privatperson eller hantverkare har vi en lösning som passar just dig.

Säckar med byggavfall på trottoar.

Upphämtning på plats

Har du inte möjlighet att ställa ut en container eller har plats för en byggsäck så kan vi hämta ert avfall direkt på plats. Avfallshantering är ett smidigt sätt att bli med sitt avfall och man slipper problematiken med tillstånd för container och byggsäck. Passar utmärkt för t.ex. snickare, målare och trädgårdsfirmor. Istället för att köra iväg sitt eget avfall alternativt lägga tid på lastning och sortering så sköter vi jobbet.

Byggsäckar

Att fylla upp en byggsäck eller storsäck som det också kallas kan vara bra för de tillfällen man vill samla sitt avfall på samma ställe under en längre tid. Det kan vara när du rensar i trädgården eller rensar ut ditt garage och en container är för stor för ändamålet. Vi hämtar och säljer byggsäckar i alla storlekar och upphämtning sker med erforderligt fordon.

Byggsäckar utanför fastighet i Stockholm.
hyra container i Stockholm för byggavfall och annat grovavfall

Hyra container Stockholm

Behöver du hyra en container i Stockholm? Vi har containrar i alla storlekar, oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller verksamhet. Beroende på avfallsmängd, fraktion och förfarande är det viktigt att anpassa storlek efter ändamål. Våra containrar är i storlekarna 5-30 kubik och levereras i hela Storstockholm. Vi är självklart behjälpliga med val av storlek m.m.

Rullkärl

Ett smidigt alternativt som ofta underskattas, perfekt för den som är på en och samma plats och kan använda sopkärlet som ett hjälpmedel. Många använder sig av sopkärl för att transportera avfall inom en fastighet vid renoveringar eller måleriarbeten. Vi levererar ut tomma kärl dig till på plats och efter det har fyllts upp så kommer vi tillbaka för tömning och sortering. Har det blivit dags att tömma ett gammalt förråd så erbjuder vi oss att hämta grovsopor i Stockholm för både privatpersoner och företag.

Rullkärl utanför fastighet i Stockholm.

Vanliga frågor vi får kring grovsopor och hyra container

  1. Vad kostar en container med blandat avfall?

    • Kostnaden beror på vilken storlek på containern och hur mycket avfall som kastas. T.ex. kan en 20 kubiks container med blandat avfall på c:a 1,5 ton kosta mellan 4500-5000 kr exkl. moms.

  2. Vad får man slänga i en hyrd container?

    • Man kan t.ex. slänga trädgårdsavfall, gamla möbler eller metall. Viktigast är att hålla reda på det man inte får slänga för att undvika sorteringsavgifter.

  3. Vad får man inte slänga i grovsopor?

    • Man får t.ex. inte slänga farligt avfall, blåbetong eller däck. Se till att få ta del av denna info innan ni börjar kasta era grovsopor.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)