Fasadbild på byggnad i Stockholm.

Återvinning för företag och verksamheter

Oavsett storlek och typ av verksamhet som bedrivs är det viktigt att ha koll på sin avfallshantering. Många företag betalar alldeles för dyra pengar för något som dessutom inte fungerar så väl. Vi ser till att ni kan göra det ni är bäst på, er verksamhet. Och vi tar hand om resten.

Återvinning för företag

Bedriver du restaurang, café, butik eller någon annan typ av verksamhet som genererar avfall så finns vi här för dig. Vi ser till att ni inte behöver tänka på något annat än er verksamhet, hämtning av avfall är något som man brukar säga ”bara ska funka”. Därför är vi extra noga med komma i tid på utsatta dagar, se till att utrymmet hålls rent och fräscht och vi finns alltid tillgängliga för uppdrag på kort varsel. Läs mer här ifall du behöver hyra en container i Stockholm.

Sopkärl bredvid lastbil från Avfallskonsulten.
Återvinningsstation hos ett företag i Stockholm

Rätt avfallslösning

För att det ska vara enkelt att återvinna är det viktigt att man har rätt förutsättningar och därför är extra viktigt att man har en avfallshantering som passar just sin verksamhet. Vi erbjuder källsorteringsmöbler, sopkärl, säckar, containrar m.m. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök så ser vi över era förutsättningar och nuvarande avfallskostnader.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)