Kontor i Stockholm.

Kontorsåtervinning

Att återvinna ska vara något självklart, det gäller också på kontoret. Vi skräddarsyr en återvinningslösning som gör det enkelt att återvinna och vi erbjuder olika typer av designade källsorteringsmöbler som passar in i er miljö.

Återvinning på kontoret

På många arbetsplatser saknas det idag utsortering för olika typer av material, inte för att viljan inte finns utan ofta för att man inte riktigt vet hur man ska göra. Därför ser vi till att ta hjälpa till med hela återvinningsprocessen, från val av behållare, upphämtning och hämtfrekvens och rapportering. Ni fokuserar på det ni är bra på och får dessutom glada medarbetare på köpet. Vi börjar med ett kostnadsfritt platsbesök eller en förfrågan från er och återkommer med ett skräddarsytt återvinningsförslag utifrån era behov.

Återvinningsstation hos företag i Stockholm
Röd text: Top Secret

Sekretesshämtning

Vi erbjuder hämtning av sekretesspapper, vi tillhandahåller låsta sopkärl som gör det enkelt och säkert för er att kasta material i. När det sedan är fullt kommer vi och hämtar sopkärlen och kör det vidare till anläggningen för sekretesspapper. Rapportering på destruerat antal kilo ingår i tjänsten.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 08-68427888 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med :)