Utsikt över bostadsområde i Stockholm.

Återvinning

För att öka trivsamheten i sitt soprum är det viktigt att både rum och kärl är i gott skick. Slipp dålig lukt och ohyra, vi hjälper er att hålla rent och snygg i soprummen. Vi tvättar sopkärl och soprum på beställning eller på abonnemang.

Vi hjälper många med återvinning

Vare sig du är en BRF, företag eller privatperson så kan vi sköta avfallshantering. Vi hjälper långsiktigt med t.ex. återvinningsabonnemang men hjälper också dig ifall du behöver hyra en container i Stockholm

Bostadsrätter i Stockholm.

Fastighet & BRF

I en fastighet blir det viktigare och viktigare att tillhandahålla en välfungerad återvinning. Vi har genom våra år i branschen samlat på oss den erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda den bästa lösningen för fastigheter och bostadsrättsföreningar. Läs mer här nedan om hur det går till.

Läs mer för fastighet & BRF:er

Kontor i Stockholm.

Kontorsåtervinning

Att återvinna ska vara något självklart, det gäller också på kontoret. Vi skräddarsyr en återvinningslösning som gör det enkelt att återvinna och vi erbjuder olika typer av designade källsorteringsmöbler som passar in i er miljö.

Läs mer för kontorsåtervinning

Fasadbild på byggnad i Stockholm.

Företag & verksamheter

Oavsett storlek och typ av verksamhet som bedrivs är det viktigt att ha koll på sin avfallshantering. Många företag betalar alldeles för dyra pengar för något som dessutom inte fungerar så väl. Vi ser till att ni kan göra det ni är bäst på, er verksamhet. Och vi tar hand om resten.

Läs mer för företag & verksamheter

Återvinningen för privatperson?

Läs mer om projektet